fbpx

Spotlight – Rene Steplars ’Sonetter’  Denne måneds udvalgte projekt er Rene Steplars ’Sonetter’, der med sine digte sætter særligt fokus på eksistens og psykologisk bearbejdelse af forholdet til tid, univers og livets gang. Det første, der bør bemærkes ved Rene Steplars projekt, er det overraskende genremærkat ’sonetter’, der via Shakespeare har fået en nærmest mytologisk status inden for poesien. Det er dog langt fra...

Hov, denne artikel kræver at du er logget ind.

Log ind eller opret dig på Uniteandwrite - det er helt og aldeles gratis.

4 meninger om “Spotlight – Rene Steplars ’Sonetter’”

 1. Jeg har løbende kommenteret på flere af Renès sonetter, så derfor ikke mere her. Men vi læser som vi ser, og “Små fingre” gav mig associationer til Michelangelo og Gud 🙂

  1. Det er bestemt også en valid læsning. I det hele taget er Steplar dygtig til at skabe nuancerede associationer uden at digtene taber deres autencitet :))

   1. Tak for de rosende ord. Jeg beklager min lange reaktionstid. Jeg havde ikke set, at der var kommet kommentarer før nu.

    Det er sjovt med associationer. Ingen har helt de samme. Jeg har en ide om betydningen, eller en ide om retningen. Nogle gange har jeg et billede af, hvad jeg forsøger at beskrive, men ofte dukker der noget andet op, end jeg havde regnet med, især fordi det skal passe i et rimskema. Så følger jeg det lidt for se, hvor det fører hen. Det er bedst, når jeg ikke helt selv ved, hvor det lander, eller om det i det hele taget kan.

  2. Mange tak for de mange kommentarer til sonetterne! De rummer ofte betragtninger, jeg ikke selv har haft, og det er kun et plus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *