fbpx

Forlag

uniteandwriteforlagene


Forlag kan finde den næste bestseller på Uniteandwrite

Alle brugere på Uniteandwrite har indflydelse på, hvilke projekter, der er synlige på Editors desk. Det er nemlig aktiviteten på et projekt, der afgør, hvilke du kan se her. Det giver vores redaktører mulighed for at se, hvilke projekter, der er særligt interessante på et givent tidspunkt. Nogle projekter udvælger vi til en redaktionel kommentar eller en spotlight-artikel efter aftale med forfatteren. Eventuelle deltagende forlag har mulighed for at vurdere bøgerne med henblik på udgivelse.

Det er muligt at søge i projekter inden for en lang række genrer, og man kan følge både projekter og forfattere, så man får besked, når der er nyt på et projekt.

Det er godt for forlagene, som får mulighed for at spotte dygtige forfattere og lovende manuskripter. Og samtidig er det godt for dig som forfatter, fordi vi fjerner høstakken, så netop din nål bliver fundet.

Som forfatter kan du også selv kontakte et forlag

Du kan altid selv kontakte et forlag med henblik på udgivelse. Om du vælger at gå lige på og skrive til Gyldendal eller at kontakte et medudgiverforlag som vores søstersite Skriveforlaget, er helt op til dig.

Mange steder på nettet kan du finde lister over danske forlag og en beskrivelse af dem, som for eksempel her hos www.solaas.dk. Du kan med fordel også orientere dig hos Dansk Forfatterforening, som giver råd til, hvordan du finder forlag, og hvordan du forholder dig til kontrakter: Generelt om forlagskontrakter

Vær opmærksom på, at ventetiden på de store forlag ofte er lang, og at du i nogle tilfælde forpligter dig til ikke at sende dit manuskript til andre, mens du venter.