Om uniteandwrite

Velkommen til uniteandwrite – Danmarks nye samlingssted for litteraturen og alle bogelskere.

Vores vision  er enkel.

Vi vil gøre uniteandwrite til den bedste og mest omfattende platform for læsere, forfattere, forlag og freelancere.

Intet mindre.

Og du skal selvfølgelig være med!

Community

Vi ønsker at være Danmarks Community for alle med kærlighed til det skrevne ord.

Med vores unikke samarbejde med nogle af Danmarks største forlag kan vi tilbyde dig en platform til alle, der er interesseret i at udgive bøger.

Er du forfatterspire eller garvet forfatter kan du få stor gavn af at bruge uniteandwrite til at skabe fantastiske udgivelser.

Hvem står bag?

Uniteandwrite er stiftet i 2017 med stærke forlag og investorer i ryggen.

Drivkræfterne er Forlaget Egolibris, Skriveforlaget og Forfatterskabets skriveskole. Vi er gået sammen for at skabe en helt ny platform for litteratur. I løbet af de kommende måneder bliver endnu flere forlag knyttet til platformen.

Uendelige muligheder

Når du lægger dit manuskript op på uniteandwrite, har du muligheden for at få hjælp af dine medforfattere, input fra dine læsere og assistance fra kyndige betalæsere, korrekturlæsere, redaktører og grafikere. Du får muligheden for at opbygge din læserskare, markedsføre dig og synliggøre din bog, samtidig med at du forbedrer dit manuskript, så det bliver helt klar til udgivelse.

Slut med afslag fra forlagene

Med uniteandwrite er det slut med et sende til først det ene forlag og få afslag for derefter at sende til det næste med samme resultat. Dette er din mulighed som forfatter for at synliggøre dit manuskript, forbedre det, samle læserne om dig og dermed gøre dig attraktiv for forlagene.