fbpx

Om Uniteandwrite

Uniteandwrite er et unikt forfatterfællesskab

Velkommen til forfatterfællesskabet Uniteandwrite – Danmarks samlingssted for litteratur og bogelskere.

Uniteandwrite er stiftet i 2017 af drivkræfterne bag Forlaget EgoLibris/Forlaget Indblik og Skriveforlaget.

Vores vision er enkel: Vi vil gøre Uniteandwrite til Danmarks bedste fællesskab for læsere, forfattere, forlag, freelancere og andre med kærlighed til det skrevne ord. Og du skal selvfølgelig være med!

Vi tilbyder en platform til dig, der er interesseret i at udgive bøger − hvor du kan udvikle dig og blive opdaget af vores redaktører, der læser med over skulderen, og som sammen med læserne er med til udvælge forlagets næste udgivelser.

Er du forfatterspire eller garvet forfatter, kan du få stor gavn af at bruge Uniteandwrite til at skabe fantastiske udgivelser.

Hvis du er ny her på siden, kan vi anbefale dig at læse denne guide til Uniteandwrite.

Uniteandwrite – stedet hvor forfattere skaber bøger

På Uniteandwrite kan du som forfatter og forfatterspire lægge projekter op og få dem vurderet af andre bogelskere. Desuden kan du bruge platformen som udstillingsvindue for forlag, som har direkte adgang til dit manuskript og dine skriveprojekter og kan udvælge netop det manuskript, der passer bedst til deres forlagsprofil.

Det vil gøre det meget hurtigere og mere effektivt at få en vurdering af dit manuskript og dermed finde det forlag, der skal udgive din bog.

Uendelige muligheder

Når du lægger dit manuskript op på Uniteandwrite, har du muligheden for at få hjælp af dine medforfattere, input fra dine læsere og assistance fra kyndige betalæsere, korrekturlæsere, redaktører og grafikere. Du får muligheden for at opbygge din læserskare, markedsføre dig og synliggøre din bog, samtidig med at du forbedrer dit manuskript, så det bliver udgivelsesklart.

Uniteandwrite er stedet, hvor …

  • Læserne er med til at bestemme og inspirere
  • Forfattere kan udleve og udvikle deres talent
  • Forlag kan søge efter deres næste udgivelse
  • Freelancere kan finde deres næste opgave

Vi inviterer løbende forlag, forfattere, grafikere, oversættere, redaktører, korrekturlæsere, bibliotekarer, journalister, bogbloggere, læseheste, sprognørder, litteraturfreaks og skrivelystne drømmere til at slutte sig til fællesskabet. De kan læse nye manuskripter og bogprojekter, før de bliver udgivet og får dermed mulighed for at sætte sit præg på kommende udgivelser.

Slut med afslag

Med Uniteandwrite er det slut med at sende til først det ene forlag og få afslag for derefter at sende til det næste med samme resultat. Dette er din mulighed som forfatter for at synliggøre dit manuskript, forbedre det, samle læserne om dig og dermed gøre dig attraktiv for forlagene. Du kan måske være interesseret i at læse artiklen

Skriveskole

Med Uniteandwrites skriveskole bliver du hjulpet videre mod målet om mere velvalgte ord, bedre formuleringer og flere læsere. Skriveskole indeholder skriveøvelser, der udfordrer dit sproglige talent og løser enhver skriveblokering samt adgang til artikler om skrivekunsten, forfatterlivet og forlagsbranchen samt forfatterportrætter, gæstebloggere og masser af andet godt til alle skriveglade.

Vi tilbyder også coaching, skrivehjælp og udgivelser via vores samarbejde med Skriveforlaget.

 

God fornøjelse med Uniteandwrite!