fbpx

Skriveskolen

Uniteandwrites skriveskole

Med Uniteandwrites skriveskole bliver du hjulpet videre – frem mod målet om mere velvalgte ord, bedre formuleringer og flere læsere.

Skriveskolen er et digitalt univers, der indeholder artikler og skriveøvelser samt mulighed for feedback fra vores redaktører. Et helt års adgang koster 495 kr., og du kan købe medlemskab her.

Via Skriveskolen har du adgang til artikler om skrivekunsten, forfatterlivet og forlagsbranchen samt forfatterportrætter, gæstebloggere og masser af andet godt til alle skriveglade.

Skriveskolen byder også på skriveøvelser, der udfordrer dit sproglige talent og løser enhver skriveblokering. Du kan dele dine tekster med andre medlemmer og få nyttig feedback. Du kan også selv kommentere andres tekster − læs mere om feedback her. Hvis du har brug for yderligere feedback på en skriveøvelse, kan du skrive til vores redaktører på info@uniteandwrite.com, og så får du en kortfattet tilbagemelding.

Vi kan anbefale dig at bruge de funktioner, der er for at følge andre medlemmer og at blive venner med dem. På den måde kan du opbygge et netværk af de forfattere, du gerne vil sparre med.

Det er helt op til dig selv, hvor meget tid, du vil investere i Skriveskolen. Der er artikler og informationer til mange timers læsning, og der er skriveøvelser til at holde dig beskæftiget i lang tid. Det kan være en god idé at veksle mellem skriveøvelser og litteratur og det, du eller skriver på, så du kan få afprøvet det, du lærer.

Skriveskolens artikler

uniteandwrite ide

Vi har samlet artikler i nedenstående kategorier, så du kan blive inspireret og hjulpet i dit eget forfatterskab. Du skal have et aktivt medlemskab til Skriveskolen for at kunne se indholdet.

Skriveskolens skriveøvelser

Vi har samlet alle vores skriveøvelser til dig, der har et aktivt medlemskab til Skriveskolen. Vi vil anbefale dig at begynde med skriveøvelse nr. 1 og derefter tager fat i dem, der giver mening for dig.

Ved siden af Skriveskolen tilbyder vi coaching, skrivehjælp og udgivelser via vores samarbejde med Skriveforlaget. Læs mere om disse produkter under Forfatterservices.

Uanset om du vil skabe netværk, blive bedre til at skrive eller få hjælp til gøre bogen færdig, så står vi klar. Du kan læse svar på de mest stillede spørgsmål om Skriveskolen i Uniteandwrites FAQ.