fbpx

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Uniteandwrite er ejet af EgoLibris APS
Allerødvej 30
3450 Allerød
CVR nr.: 39919494
Email: info@uniteandwrite.com

Priser

Hos Uniteandwrite ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms.

Betaling

Uniteandwrite ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Ved køb af fysiske varer vil betalingen først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Ved køb af ikke fysiske produkter som fx abonnementer, adgange til indhold, billetter, digitale filer mm. bliver beløbet trukket straks. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Fysiske varer:

Uniteandwrite ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 25 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

Serviceydelser:

Ydelsen igangsættes straks ved bestilling medmindre andet er aftalt skriftligt.

Abonnementer

Disse generelle vilkår gælder for aftale om levering og drift af Uniteandwrite abonnementstjeneste med personligt tilpassede funktioner (herefter “Tjenesten”), der udbydes af Uniteandwrite, som er et brand under EgoLibris ApS, med selskabsregistreringsnummer 39919494.

Så snart du har registreret dig med en konto hos Uniteandwrite og tilmeldt dig som abonnent i henhold til en abonnementsordning eller tilmelder dig en Gratis Prøveperiode, vil dit abonnement hos Uniteandwrite fortsætte på månedsbasis indtil du eller Uniteandwrite opsiger abonnementet. Medmindre du fortryder dit abonnement, bemyndiger du os derfor til at opkræve dig næste måneds abonnementsbetaling i overensstemmelse med Vilkårene og via den betalingsmetode, du har valgt og registreret hos Uniteandwrite, da du tilmeldte dig Tjenesten eller som du på anden vis har givet os meddelelse om.
Vores abonnementer, priser, gebyrer og betingelser for betalinger vil fremgå tydeligt på Hjemmesiden.

Vi vil desuden gøre dig opmærksom på eventuelle ændringer i dit abonnement forud for ændringernes ikrafttrædelse.

Uniteandwrite forbeholder sig retten til efter eget valg at tilføje, fjerne eller ændre ordninger, funktioner, artikler, ydelser, priser og/eller tjenester i sådanne abonnementsordninger til enhver tid. Hvis en sådan ændring har en væsentlig indvirkning på en eksisterende abonnementsordning til skade for Abonnenten, vil Abonnenten blive oplyst herom på forhånd og få muligheden for at ophæve Tjenesten. Dit abonnement vil dog løbe frem til næste gang abonnementet skulle betales.

Abonnementer betales månedsvis forud, indtil abonnementet opsiges. Ved månedlig betaling modtager du opkrævning hver tredivte (30.) dag regnet fra det tidspunkt, hvor du aktiverer et abonnement eller, såfremt abonnementet er begyndt med en Gratis Prøveperiode, fra den Gratis Prøveperiodes udløbsdato, medmindre du eller Uniteandwrite har opsagt abonnementet inden da. I nogle tilfælde vil opkrævningen over for dig ske på et andet tidspunkt, f.eks. hvis det ikke er muligt at bekræfte gyldighedsdatoen på den betalingsmetode, du har valgt, som f.eks. dine kreditkortoplysninger.

Når du tilmelder dig som Abonnent med et Uniteandwrite Gavekort, accepterer du Vilkårene på samme måde som en betalende abonnent på Tjenesten gør, dog bortset fra bestemmelserne om betaling.

Fortrydelse af abonnement

Når du tilmelder dig som Abonnent på Tjenesten har du, uanset hvilket abonnementsordning du vælger, en fortrydelsesret på 14 dage i henhold til forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesperioden regnes fra datoen for tilmelding til abonnementsordningen. Dette gælder dog ikke hvis dit abonnement giver adgang til indhold, digitale filer eller services som er taget i brug.

Hvis du ved en fejl bliver opkrævet et forkert beløb, vil du få refunderet beløbet inden for 14 dage fra den dag, hvor Uniteandwrite modtog din underretning.

Opsigelse af abonnement

For at opsige Tjenesten, inden en ny måned bliver føjet til din abonnementsperiode, skal du opsige Tjenesten, senest dagen før en ny månedlig abonnementsperiode begynder, idet abonnementet ellers vil fortsætte med opkrævning for endnu en måned, inden abonnementet ophører. Du kan opsige dit abonnement gennem hjemmesiden ved at logge ind og gå til Mine abonnementer eller ved at kontakte os.

Uniteandwrite forbeholder sig ret til, til enhver tid at tid at ændre eller afbryde din adgang til hjemmesiden (eller dele heraf) med eller uden varsel og til at opsige dit abonnement, hvis vi opdager brud på vores vilkår, misbrug, forsøg på misbrug eller almindelig god skik i øvrigt.

Uniteandwrite er ikke ansvarlig over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af Platformen.

Du accepterer og er hermed opmærksom på, at informationer, som du har givet til andre brugere af hjemmesiden i forbindelse med indgåelse af aftaler, fortsat vil være tilgængelige for den/de pågældende brugere, som du har indgået aftaler med.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Fysiske varer:

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen. Uniteandwrite vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Serviceydelser:

Medmindre andet er skriftligt aftalt, igangsættes leveringen af ydelsen straks ved bestilling. På igangsatte ydelser er der ikke fortrydelsesret, for den del af arbejdet, der er udført samt administrationsomkostninger i forbindelse med oprettelsen af opgaven.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Uniteandwrite ApS
Allerødvej 30
3450 Allerød
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.– Billetter eller event-relaterede produkter såsom madbilletter, booking af transport eller overnatning mm.
– Digitale produkter, der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet, så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at fortryde fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret. Det vil sige, at hvis du fortryder dit køb efter rekvireret assistance, faktureres du for alle omkostninger forbundet med forgæves sagsoprettelse og udført arbejde.

Du skal give os tydelig meddelelse om dette. Dette gøres til mail: info@uniteandwrite.com

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Hvis der er noget galt med tjenesteydelsen, som du har købt

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på 86511900 eller info@uniteandwrite.com.

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, medmindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Uniteandwrite ApS.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores onlineprodukter, downloadede produkter, workshops og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på Uniteandwrite.com, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om, hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Uniteandwrite. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@uniteandwrite.com