fbpx

Nye funktioner på Uniteandwrite! Editor’s desk og like-system

 

Vi lancerer en række spritnye funktioner på Uniteandwrites hjemmeside. Vi introducerer nu et like-system til skriveprojekterne og en såkaldt Editor’s desk, som er en liste, der konstant opdateres, over de seks mest populære skriveprojekter på Uniteandwrite.

 

Likes

Ligesom man kan følge og kommentere et projekt på Uniteandwrite, vil det nu være muligt også at kunne like det, hvis man vil, i stil med, hvordan man liker et opslag på eksempelvis Facebook.

Som det fremgår af ovenstående billede, vil der under projektets baggrundsbillede fremover befinde sig et hjerte, som man kan klikke på og derved like det specifikke projekt. Ved siden af hjertet vil der også være en værdi, der angiver, hvor mange likes dette projekt har. Ligeledes vil der være en taleboble, der indikerer, hvor mange kommentarer projektet har fået, og et symbol med en skare mennesker, der angiver, hvor mange følgere projektet har.

 

Editor’s desk

Blandt de nye funktioner er vores Editor’s desk, hvor man vil kunne finde de seks mest populære skriveprojekter på Uniteandwrite.
Man finder vores Editor’s desk på menulinjen i toppen af siden. Man kan også følge linket her: https://uniteandwrite.com/editors-desk/

Måden de seks mest populære projekter udvælges på, er via et pointsystem baseret på aktivitet og interaktioner på projektet inden for de seneste tre måneder.

Altså:
Summen af likes de seneste tre måneder
+
summen af følgere de seneste tre måneder
+
summen af kommentarer fra forskellige brugere de seneste tre måneder (mange kommentarer fra forfatteren selv har altså ingen indflydelse – de tæller kun som én kommentar)
=
x antal point

De seks manuskripter med flest point bliver vist med projektet med flest point øverst. Det vil sige, at et tre år gammelt projekt godt kan have mange følgere, likes og kommentarer, men hvis et nyt projekt har fået flere følgere, likes og kommentarer de seneste tre måneder, har det flere point og dermed en større chance for at komme på Editor’s desk end det gamle projekt. Hvis det gamle derimod gør sig interessant nu, kan det jo sagtens være omvendt.

 

Editor’s desk-funktionen er tænkt som en måde at skabe ekstra fokus omkring de mest populære projekter på Uniteandwrite og gøre dem mere synlige. Man belønnes derfor ved at have et projekt, der ser meget aktivitet og interaktion på hjemmesiden. Samtidig er formålet at motivere jer brugere til at forsøge at øge aktiviteten på jeres projekter, men også gøre det muligt for læserne at hjælpe forfatterne med at blive mere synlige ved at følge, like og kommentere deres projekter.

Hvem ved? Måske kommer du til at se netop dit projekt på vores editor’s desk.

 

Test de nye funktioner

Vi vil rigtig gerne have jer til at teste de nye funktioner af og høre, hvad jeres oplevelse er med dem – om I synes om dem, og om der er noget ved dem, I kunne tænke skulle være anderledes.

Funktionerne er nye, og der kan derfor måske godt være nogle ”børnesygdomme”, som vi skal have bugt med. Hvis I oplever nogle fejl eller problemer med de nye funktioner, må I meget gerne skrive til os på info@uniteandwrite.com og evt. sende os et screenshot af fejlen. Så ser vi, om vi kan få løst problemet og forbedret funktionerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *