fbpx

Antologien Isolation er nu udgivet!

 

Helt tilbage i april (da covid-19 og lockdown var på sit højeste) lancerede vi en skrivekonkurrence, der havde emnet isolation. Tanken var at få så mange af jer til at sende jeres bud ind på et digt, en novelle eller et essay om den følelse, som mange af os har mærket under coronakrisen.

Vi modtog over 40 bidrag til konkurrencen, men vi fik det kogt ned til én vinder: Rene Steplar og hans novelle Bag væggene.

Vi følte imidlertid, at der var så mange gode bud, vi havde fået, at vi valgte at sætte os ned med folkene fra udgivelsesplatformen Saxo Publish og planlægge at samle ti udvalgte bidrag fra konkurrencen til en antologi.

I samarbejde med de ti udvalgte forfattere fik vi lavet antologien færdig, og den er netop udkommet i denne uge som e-bog. Bogen kan købes på Saxo.com via dette link: https://www.saxo.com/dk/isolation_epub_9788740453157

Prisen er 49,95 kr., og hvis du køber den, så støtter du også et godt formål. Overskuddet af salget vil nemlig gå til UNHCR til børn på flugt.

 

Antologien består af ti af de bidrag, vi modtog i forbindelse med konkurrencen, både digte og noveller.

Det er ti hårdtslående, følelsesladede og yderst velskrevne tekster præsteret af ti enormt talentfulde forfattere. Vi er meget stolte af at have så mange dygtige forfattere være del af vores forfatterfællesskab, og vi er enormt beærede over, at de har villet være med til at udgive antologien.

Vi siger mange tak til forfatterne:
Rene Steplar
Mette Rose Nielsen
Heidi Bobjerg
Line Vennerstrøm Annesen
Kristian Stabell Runge
Steen Byrdal Christensen
Elma Seier
Majbritt Kirkeby
Vivi Nielsen
Laura Jordt

Og ikke mindst tak til Saxo Publish for at sponsorere udgivelsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *