fbpx

Uniteandwrite indgår i samarbejde med Saxo Publish

 

Uniteandwrite er naturligvis på Bogforum igen i år (2019), og denne gang har vi lidt af en overraskelse på programmet!

Vi har netop indgået et samarbejde med Saxo Publish, og vi vil rigtig gerne invitere jer til reception på Bogforum i forbindelse med dette.

Et nyt samarbejde mellem Saxo Publish og Uniteandwrite giver forfattere mulighed for at dygtiggøre sig, udvikle deres forfatterskab og udgive deres bøger med professionelle partnere – fra bogidé til udgivelse.

Saxo Publish og Uniteandwrite fejrer samarbejdet med en reception

Fredag den 15. november kl. 11.00 på Bogforum – på Skriveforlagets stand B3–003 i hal B

Kom og hør mere om samarbejdet, eksisterende og kommende services, og hvordan du som forfatter får fordel af det nye samarbejde.

 

Husk, at vi kan tilbyde billetter til kun 100 kroner til Bogforum.

Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, så send os en mail med dit navn på info@uniteandwrite.com, så sender vi dig en faktura til din mailadresse og sørger for, at der ligger en billet til dig i messekontoret. Billetten vil du kunne samle op på den dag, du vælger at deltage til Bogforum. (Man kan dog maksimalt købe én billet til sig selv – og kun til én (valgfri) dag.)

Bogforum 2019 finder sted fra den 15.-17. november i Bella Center Copenhagen. Du kan se mere om messen og dens program på https://www.bogforum.dk/da-DK/Forside.aspx

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *