fbpx

Spotlight – Øverste etage  Denne uges udvalgte projekt er Rene Steplars spændingsroman, Øverste etage, der kan findes på siden her. I Øverste etage følger vi Benny, der er indlagt på et psykiatrisk hospital i Aarhus sammen med sin ven Jim. Ud af kedsomhed (og psykofarmakadrevet dårlig dømmekraft) finder Benny og Jim en dag på en leg, hvor de udpeger en tilfældig person i telefonbogen, som Benny skal forsøge...

Hov, denne artikel kræver at du er logget ind.

Log ind eller opret dig på Uniteandwrite - det er helt og aldeles gratis.

Her tænker du på “Spotlight – Øverste etage”

  1. Hej Jan

    Tak, for den udførlige artikel og den positive feedback. Den er jeg glad for. Der er mange gode iagttagelser, som præcist beskriver nogle af de ting, jeg har tænkt, mens jeg skrev. Mellem de mange rosende ord er der også helt sikkert en del, jeg kan bruge til at forbedre manuskriptet. (synsvinkel og skift i tid/sted vil være mit fokus næste gang, jeg kigger manus igennem.)

    Venlig hilsen
    Rene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *