fbpx

NaNoWriMo – giveaway

 

I denne måned løber den internationale skriveudfordring NaNoWriMo af stablen. November er en god måned at skrive i, og tiltaget NaNoWriMo er den perfekte skriveopfordring til ambitiøse forfattere. Det er et fantastisk virtuelt arrangement, som kan virke både inspirerende og motiverende for skriveprocessen, og hvert år er der tusindvis af forfattere og skribenter, der deltager.

Hos Uniteandwrite vil vi rigtig gerne støtte op omkring konceptet og dem, der benytter sig af det. Vi lancerer derfor en giveaway til alle forfattere på Uniteandwrite, der deltager i dette års NaNoWriMo.

Vi udlodder et årsabonnement til vores online skriveskole (til en værdi af 495 kr.) til alle NaNoWriMo-deltagere, der opretter resultatet af deres skriveindsats (eller dele af det) som et skriveprojekt på Uniteandwrite. Altså, hvad end du har skrevet under NaNoWriMo – om du har fået skrevet en hel roman, blot begyndelsen på en eller har arbejdet videre med et eksisterende projekt.

Alt, du skal gøre, er at oprette din tekst som et skriveprojekt på Uniteandwrite og sende os et link til projektet samt dit Uniteandwrite-brugernavn til os på info@uniteandwrite.com, så vil vi aktivere dit gratis årsabonnement.

Deadline for deltagelse i vores giveaway er onsdag den 9. december 2020.

*Denne giveaway er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af NaNoWriMo*

 

Hvad er NaNoWriMo?

NaNoWriMo står for National Novel Writing Month og er oprindeligt startet i USA, men er siden vokset til et internationalt fænomen.

NaNoWriMo er en årlig internetbaseret skriveudfordring for romanforfattere, og den finder sted i november måned, fra 1. til 30. november. Og så længe det stadig er november, kan du nå at tilmelde dig.

Målet for deltagerne er at skrive en roman. Hvilken genre du skriver i, afgør du selvfølgelig selv.

Du må i princippet selv om, hvorvidt du skriver på noget allerede eksisterende eller begynder på et nyt projekt, selvom det anbefales, at du starter på noget nyt.

Mængdemæssigt handler det om at få nedfældet 50.000 ord i november.

Du kan for eksempel benytte ordoptællingen i Word og eventuelt bruge Excel til at sætte delmål og danne dig et overblik over, hvor langt du er nået. En side består af cirka 1.000 ord, afhængig af skriftstørrelse og linjeafstand, så det svarer til omkring 50 A4-sider inden udgangen af måneden.

Det er jo en god bunke, men fordelt på en måned svarer det til cirka to sider om dagen, hvilket er overkommeligt, hvis du for eksempel skriver lidt hver dag.

National Novel Writing Month er åben for alle. Så uanset om du har skrevet et manuskript før og udgivet bøger eller ej, så er NaNoWriMo noget for dig, hvis du gerne vil komme i gang eller i mål med et større skriveprojekt.

Deltagelsen er helt gratis, så det kræver ikke andet end noget at skrive på og med.

År 2016 var der 384.126 deltagere, fordelt over seks kontinenter.

 

Hvis du vil deltage, kan du melde dig til på NaNoWriMo’s hjemmeside. Du vil her blive tilbudt virtuelle skrivefællesskaber, også kaldet camps, støtte fra skrivementorer og skriveøvelser.

Du skriver på din egen computer eller i din notesbog. I forummet kan du angive, hvor mange ord, du skriver løbende og holde øje med, hvor langt du er i processen. Som deltager har du også mulighed for at vinde priser som motivation.

På NaNoWriMo’s officielle Youtube-kanal er der tidspunkter, hvor du kan skrive sammen med andre – faciliteret af en eller to forfattere live.

Da det foregår i USA, er det ikke altid, at det passer til vores tidszone, men du kan altid se tidligere udsendelser og alligevel føle, at I skriver sammen og nyde godt af skriveøvelser, skrivetips og så videre.

 

Læs mere og tilmeld dig på NaNoWriMo’s hjemmeside: https://nanowrimo.org/

 

2 meninger om “NaNoWriMo – giveaway”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *