fbpx

Elevatortalen  Forestil dig at være strandet i en elevator med redaktøren eller direktøren for dit drømmeforlag. Gyldendal. Tellerup. Eller et helt tredje. Elevatoren rummer kun jer to. Og du har en unik mulighed for at pitche din bog til en, som kan gøre dig til en succes. Hjælpe dig til succes og berømmelse. Og hvad gør du så? De fleste gør ingenting. Det skal vi have ændret på....

Hov, denne artikel kræver at du er logget ind.

Log ind eller opret dig på Uniteandwrite - det er helt og aldeles gratis.

2 meninger om “Elevatortalen”

 1. Hej, jeg hedder Mette, min bogs titel er ikke fastlagt endnu, men jeg har næsten hele handlingen i hovedet. Titlen kunne være Knoglerunerne eller Spejlet fra fortiden eller noget helt tredje. Bogen foregår i spring mellem nutid og fortid, Johanne der lever sidst i 1100-tallet tvinges ind i et arrangeret ægteskab, men flygter sammen med sin barndomsven og får tilfældigvis en mærkelig skat med sig, som alle vil have fat i. Liva er arkæolog og lever i nutiden, hun har en tragisk historie bag sig, bristede drømme og et familiearvestykke, der rummer mystiske ledetråde, som hun ikke helt forstår, før hun i en udgravning finder lignende tegn, der sender hende videre i en hæsblæsende skattejagt med Lokes følgere lige i hælene.
  Bogen skal skrives til det voksne publikum, der kan lide spænding, historie og lidt af det fantastiske element. Den skal læses for underholdningens skyld, men også for at få et indblik i hvordan tvangsægteskaber også har været en del af den nordiske kultur, og at det kan betale sig at kæmpe for det man tror på, samt kærligheden. Bogen er stadig i sin indledende fase, og den kræver mængder af research, som tager meget af min skrivetid, men som også er vanvittigt spændende for en historieinteresseret.
  Jeg har oprettet den som projekt, og jeg vil gerne have projektbeskrivelsen synlig, men bør mine kapitler være synlige, eller skal jeg have dem på mit private drev? Jeg er i syv sind.

  1. Hej Mette,

   Det lyder som en rigtig spændende roman. Interessant at de to historier foregår sideløbende.
   Jeg synes bestemt, du skal gøre et par af dine kapitler synlige, hvis du føler dig komfortabel med det. Det er en god måde for dig at få samlet en læserskare, vise din skrivestil og evt. få noget feedback. Både læsere og forlag vil være interesseret i en lille smagsprøve. Og i forhold til feedbacken skal du ikke være bange – tonen her på siden er god og konstruktiv.

   Mvh.
   Jan
   Uniteandwrite-manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *