fbpx

Den upålidelige fortæller og syg litteratur  Upålidelighed i litteraturen Upålidelighed bliver brugt i næsten al litteratur, man kan komme i nærheden af. Positioneringen i den upålidelige fortæller handler nemlig mere om sammenhængen mellem det fortalte og det fortællende. Forskellen ligger altså i utroværdigheden hos fortælleren. Det er særligt tydeligt i litteratur, der bruger en fortæller, der vil fortælle noget, som læseren ...

Hov, denne artikel kræver at du er logget ind.

Log ind eller opret dig på Uniteandwrite - det er helt og aldeles gratis.

5 meninger om “Den upålidelige fortæller og syg litteratur”

 1. Hej Emil
  God artikel og meget tankevækkende, jeg fundere stadigvæk over om min skrivetrang er en del af min psykiske udfordringer. Eller en gave der gør at jeg kan takle dem. Tror jeg skal prøve at læse universets engle den lyder spændende.

  De bedste hilsener Mimi K

 2. Den upålidelige fortæller

  Min roman “Sandheden om Oliver” er netop en jeg-fortælling fortalt af en person, der lyver. Han lyver for sine omgivelser – og for læseren. Langsomt trevles sandheden op. Historien er skrevet som en thriller, og de første kapitler kan findes her på Unite & Write. Den er sidenhed udgivet både som print- og lydbog 🙂

  hilsen
  Klaus

  1. Hej Klaus

   Jeg har læst på din roman, og det er netop den type litteratur, som vi på redaktionen er interesserede i at få frem med dette tema! Jeg håber, du vil deltage i skriveøvelsen.

   Bh
   Emil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *