Projekter

De syv dødssynder

Vi ved ikke om det er en drøm i en drøm, bare en drøm, eller en persons feminine og maskuline side der taler til hinanden – som en skizofren person taler med sig selv – det kan vi vælge når det er slut.

Det er her sandheden om Salvator Mundi åbenbares – La riposta è il valore reciproco del colore di Salvatore Mondo – det er Dante på syre.

Af: La Fronte Piatta

Genre: Skønlitteratur

Heidi Bobjerg > De syv dødssynder
2019-10-28 14:50:34
Det er fascinerende anderledes at læse dine kapitler. Du har en associerende stil, der trækker mig med ind i dit univers, selv om jeg slet ikke forstår alt, hvad der foregår. Din titel er dog lidt "slidt". Selv om det er dit tema, kunne du godt finde på noget mere "skævt" - der passer til din skrivestil. Og så ved jeg ikke, hvor godt det er at strø så gavmildt rundt med italienske sætninger og gloser. Der er ikke så mange danskere, der forstår italiensk, så det kommer til at virke lidt forstyrrende de steder, hvor det ikke er indlysende, hvad ordet eller sætningen betyder. Men spændende at læse med. 🙂 Jeg har skrevet lidt mere konkret inde under de enkelte kapitler.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer 1