Projekter

Rejsen i mit indre

Status: Skrivefasen

Jeg er i gang med en roman om en forretningsmand, der har siddet i fængsel i mange år i Thailand (tror jeg) for at have voldtaget en prostitueret. Hjemme har han en kone og datter. Konen forlader ham efterfølgende. Efter at have afsonet rejser han rundt i Thailand/Østen, fordi han har brug for at finde sig selv (part I).

Jeg er nu i gang med part II, hvor manden har besluttet sig for, at han bliver nødt til at tage til Danmark og møde sin familie.

Af: Emilie S H

Genre: Skønlitteratur

Tags: #roman, identitetskrise, Østen, prostitution, fængsel, forbrydelse #identitetskrise #forbrydelse #prostitution #fængsel #Østen #Roman #Forretningsmand

Rejsen i mit indre
2018-02-20 11:41:23
Jeg har netop lavet en intro til part II og vil rigtig gerne finde ud af, om det fungerer rent sprogligt. Så hvis der er nogen, der har lyst til at læse med og kommentere, så er I velkomne. Jeg ved, det kan være svært at blive inviteret indenfor i en bog, der allerede er i gang. Jeg har derfor skrevet lidt om bogens part I ovenover i håb om, at det kan hjælpe lidt på sagerne. Jeg kunne godt tænke mig at høre, om det først og fremmest lyder godt (som noget man gider at læse mere af). Dernæst om det sprogligt fungerer at skrive med korte sætninger uden at bruge alt for mange beskrivelser. Hvis der er andre kommentarer eller input, så hører jeg også meget gerne dem. Jeg elsker (konstruktiv) kritik og kan sagtens klare en direkte tone På forhånd mange tak :O)
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer 5