Projekter

Lev & tænk enkelt

Lev & tænk enkelt er en invitation til at stoppe op i livet og undersøge, hvordan livet leves og bruges. En mulighed for at overveje, om du lever efter dine livsforventninger og livsværdier. Eller, om der er områder, hvor du kan have en fornemmelse af, at du sjusker.

De fleste har behov for at forenkle hverdagen. Brug for at styre deres tanker mere i den retning, som de ønsker. Brug for at reducere mængden af ejendele, at rydde op, minimere og bevidstgøre sig om nyanskaffelser. Nogle har brug for at rydde op i deres relationer og fortid, kreere nye livsveje og at skabe positive forventninger til fremtiden.

Mange lider af uvanen med at udsætte gøremål og at foretage overspringshandlinger, igen og igen. Vel vidende, at de ved alt om, hvad de har brug for og vil have godt af, at gøre. Det skaber selvtræthed og på længere sigt selvopgivelse. For at leve et tilfredsstillende liv er det vigtigt, at kunne overholde aftaler med sig selv og at kunne stole på sig selv. Være en god leder for sig selv.

Du kender dig selv bedst. Har du for meget rod, uafklaret og udskudt i dit liv? Har du brug for snyde og manipulere dig selv mindre? Har du vænnet dig til levemåder, der er usunde for dig? Omgås du dig selv med omtanke og følsomhed? Er du blevet for god til at konstruere en virkelighed der synes god, men som du realiteten ikke kan holde ud at leve med? Får du udfoldet dine livsgaver, dit kald? I en hektisk verden er der risiko for at miste forbindelsen til sig selv, hvis vi ikke lever vågent og bevidst.

Lev & tænk enkelt giver dig redskaber og inspiration

Af: Pernille Wahlgren

Genre: Krop og sind

Lev & tænk enkelt
29. June, 2018
Kære Jer Er der måske nogen derude der har lyst til at være betalæser på bogen: Lev & tænk enkelt. Vi etnolog og psykolog, mor og datter der har et fælles projekt. Bogen er næste klar. Så det vil være skønt, hvis der er nogen derude der har samme interesse som os. Så kan vi evt. drikke en kop kaffe og I kan høre mere. Bedste hilsner Pernille Wahlgren www.pernillewahlgren.dk Mail: wahlgrenpernille@gmail.com Mobil: 5377 7020
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer