Projekter

Forstå dine medarbejdere - Succes med forandringer er ikke et uheld!

Status:Skrivefasen

Bagsidetekst

Forstå dine medarbejdere - Succes med forandringer er ikke et uheld! er en fagbog til alle mellemledere, der navigerer i en verden, som forandrer sig og stiller store krav til både ledere og medarbejdere.

Hvorfor fejler 70% af alle forandringstiltag? Er det medarbejderne, der har modstand mod forandringer, eller er det ledernes håndtering, der fejler?

”Forstå dine medarbejdere - Succes med forandringer er ikke et uheld!” handler om, hvordan du som leder i en forandringsfyldt hverdag sikrer, at nye løsninger tages i brug. Det er ikke altid så let og ofte udebliver de ønskede resultater. Mange mener, at det skyldes modstand mod forandringen hos medarbejderne. Men er det rigtigt?
Hovedbudskaberne i bogen er delt i to dele: I første del får du en dyb indsigt i menneskets natur og indre univers, som giver dig en større forståelse af, hvorfor medarbejdere reagerer som de gør. Det giver dig en unik mulighed for at undgå de klassiske fælder og værste fejl, du som leder kan begå i forbindelse med forandringsledelse. Anden del af bogen er en praktisk indføring i DASE-modellen. En simpel model, som er understøttet af praktiske øvelser, og som hjælper dig med effektivt at navigere dine medarbejdere igennem en forandringsproces.

Bogen giver dig en dyb indsigt og viden om, hvorfor dine medarbejdere reagerer som de gør. Hvad sker der i hjernen og kroppen, når mennesker bliver mødt af forandringer. Hvad siger den nyeste hjerneforskning? Men vigtigst af alt, hvordan bruger du den viden i praksis? Få adgang til praktiske eksempler og øvelser og brug bogen som konkret arbejdsværktøj.

”Alle vil udvikling og forandring. Det handler om måden vi gør det på!” Tina Pakula

Af: Tina Pakula

Genre: Job og karriere

Tags: #forandringsledelse #implementering af forandringer #medarbejdere #adfærdsændring #benefit

Jeg er i slutfasen med at skrive denne bog. Der findes mange bøger om forandringsledelse, så jeg vil gerne give bogen en fængende titel og en tiltrækkende bagsidetekst. Lad mig derfor meget gerne høre, hvad du synes? Selv om målgruppen er mellemledere, så er du meget velkommen til at kommentere uanset hvad du laver.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer 2