Projekter

Bryd ikke sammmen, bryd ud

Status:Redaktionsfasen

Jeg har brugt lang tid på at omskrive og omredigere min lyriske kortprosasamling Bryd ikke sammen, bryd ud, som er på 58 sider og håber at i har lyst til at læse den og se på den for mulig udgivelse. Vil hermed bringe et lille resumé hvad den handler om:


Denne samling handler om mit eget liv og er skrevet over en længere periode. Har fået en del forfatterudtalelser, mens forfatterfolk fra betalæsergruppen på facebook også har hjulpet til. Tak til alle jer der igennem mit liv har inspireret mig til at skrive denne samling. Den er ment som en hyldest til menneskeheden, da jeg har oplevet så mange ting og mødt så mange mennesker, alle har de været med til at inspirere mig, men jeg glemte min egen styrke.

Igennem samlingen har jeg forsøgt at beskrive milepælene i mit liv med både en situation set udefra, men også hvor jeg efterfølgende reflekterer over den samme situation. Har skrevet siden jeg var 12 og kan ikke leve uden at skrive, ordene er min følgesvend.

Jeg tror på at de mange svære ting jeg har oplevet har gjort mig til den jeg er i dag. Har forsøgt at skabe kontrast i sproget med vilje, med både det mere fortællende sprog, for at beskrive hverdagsituationen (Set udefra), men også det lyriske sprog. Dermed opstår kontrasten imellem det ydre og det indre.

Af: Shirley Ankerstjerne

Genre: Digte og Lyrik