Profil

Uniteandwrite
Uniteandwrite
2019-01-15 11:26:11
Hjernen bag UniteandWrite, Eva Götzsche, var for en uge siden medvært på Sådanmark, hvor hun snakkede om sit forlag EgoLibris, forlagsbranchen og vores forfatterselskab og talentudviklingsplatform UniteandWrite. Se udsendelsen her og hør mere om, hvad UniteandWrites mission er, og hvilke håb vi har for fremtiden. https://www.tv2fyn.dk/sadanmark/sadanmark-586?autoplay=1&fbclid=IwAR0ucxZfFSNvJI71pR5ipxw0e4HZp-gw0mxcVOudJHtMsMIlQLiPDKrm-xg#player
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer 2
Uniteandwrite
2019-01-09 08:40:02
Forfatter og bogrådgiver Charlotte T. Frobenius, der er indehaver af FrobbieStories.com, har lånt os sin ekspertise inden for bogmarkedsføring på sociale medier og har skrevet en detaljeret og brugbar artikel til os, om hvordan man bedst promoverer sin bog og sit forfatterskab på Facebook, så man kan få sat gang i salget.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer
Uniteandwrite
2019-01-04 11:32:39
Kunne du tænke dig at vide mere, om hvordan du kan bruge sociale medier til at markedsføre din bog? Så er det ved at være sidste chance til at melde sig til workshoppen! Folkene bag Skriveforlaget, Bogpartner og EgoLibris tilbyder dig at komme med til en workshop om sociale medier, og hvordan du kan udnytte dem til at synliggøre din bog, dit forfatterskab og din udgivelsesprofil. Forfatter og redaktør Katja Berger vil stå for undervisningen. Katja står blandt andet bag bestselleren Fortællinger fra Døden og har skrevet mere end ti bøger for børn og unge fordelt på forlagene DreamLitt og Tellerup. Derudover arbejder Katja til daglig som marketingrådgiver, er uddannet i marketing management og har gennem de senere år taget og bestået mere end 28 kurser i sociale medier fra både ind- og udland. Hun har selv haft stor succes med at markedsføre sine bøger via sociale medier og nyhedsbreve. Workshoppen finder sted lørdag den 12. januar klokken 9-17 i Allerød. Pris for workshoppen er 1.595 kroner inklusive kursusmateriale på print samt snacks, frokost, kaffe, te, sodavand. Der er kun få pladser tilbage, så skynd dig at melde dig til! Deadline for tilmelding er mandag d. 7. januar. Skriv til info@skriveforlaget.dk for at tilmelde dig og for at få mere information om workshoppens program.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer
Uniteandwrite
2018-12-31 10:42:37
Mange tak for et forrygende 2018, alle sammen! Det har været fantastisk år med nye tiltag på vores hjemmeside, vellykkede arrangementer og nye medlemmer. Vi ser frem til 2019, hvor vi håber at kunne forbedre konceptet endnu mere og tilføje flere gode tiltag til siden, samt afholde flere arrangementer og konkurrencer for jer medlemmer. I skal have mange tak for at støtte og bidrage til UniteandWrite, og vi ønsker jer alle medvind med jeres skriverier i det nye år. Må I have et fantastisk nytår, alle sammen! - UniteandWrite-teamet
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer
Uniteandwrite
2018-12-11 08:19:26
Kunne du tænke dig at vide mere, om hvordan du kan bruge sociale medier til at markedsføre din bog? Folkene bag Skriveforlaget, Bogpartner og EgoLibris tilbyder dig at komme med til en workshop om sociale medier, og hvordan du kan udnytte dem til at synliggøre din bog, dit forfatterskab og din udgivelsesprofil. Forfatter og redaktør Katja Berger vil stå for undervisningen. Katja står blandt andet bag bestselleren Fortællinger fra Døden og har skrevet mere end ti bøger for børn og unge fordelt på forlagene DreamLitt og Tellerup. Derudover arbejder Katja til daglig som marketingrådgiver, er uddannet i marketing management og har gennem de senere år taget og bestået mere end 28 kurser i sociale medier fra både ind- og udland. Hun har selv haft stor succes med at markedsføre sine bøger via sociale medier og nyhedsbreve. Workshoppen finder sted lørdag den 12. januar klokken 9-17 i Allerød. Pris for workshoppen er 1.595 kroner inklusive kursusmateriale på print samt snacks, frokost, kaffe, te, sodavand. Der er plads til 10 deltagere på workshoppen, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Så skynd dig at melde dig til. Skriv til info@skriveforlaget.dk for at tilmelde dig og for at få mere information om workshoppens program.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer