Profil

Uniteandwrite
Uniteandwrite
2019-04-12 14:10:07
Vi giver jer et tidligt påskeæg på denne skønne fredag i form af lanceringen af en række spritnye funktioner på Uniteandwrite’s hjemmeside! Vi introducerer nu et like-system til skriveprojekterne og en såkaldt Editor’s desk, som er en liste, der konstant opdateres, over de seks mest populære skriveprojekter på Uniteandwrite. Vi har skrevet et kort indlæg om de nye funktioner, hvor man kan finde dem, og hvordan de fungerer. Læs mere om det her: https://uniteandwrite.com/nye-funktioner-paa-uniteandwrite/ Rigtig god påske til jer alle!
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer
Uniteandwrite
2019-02-22 13:13:07
Forlaget EgoLibris leder efter anmeldere til deres udgivelser, og vi tænkte, at det kunne være, at der fandtes nogen iblandt jer, der kunne tænke sig at prøve jer af med dette. I første omgang drejer det sig om Jes Buster Madsens roman Projekt Luftballon, der netop er udkommet på forlaget. Måden det fungerer på er, at du skriver til os på info@uniteandwrite.com, hvis du er interesseret i at skrive en anmeldelse, og så sender vi en gratis pdf- eller e-pub-udgave af bogen (med vandmærke) til dig. I din besked til os skal du skrive, om du vil have bogen i pdf eller e-pub. Du skal desuden skrive lidt om, hvorfor du gerne vil anmelde den, og sidst skal vi bede dig om skriftligt at bekræfte, at du forpligter dig til at skrive og dele anmeldelsen ud fra de nedenstående kriterier, og at du ikke videredeler bogen til en tredjepart. Alt du skal gøre, er at læse bogen og derefter skrive en anmeldelse, som du offentliggør ved at lægge anmeldelsen på Saxo.com (på bogens side her https://www.saxo.com/dk/projekt-luftballon_jes-buster-madsen_haeftet_9788793664227) eller på Goodreads.com, eller en anden lignende side. Du skal som minimum lægge anmeldelsen op på én af disse sider og dele den på sociale medier. Anmeldelsen skal skrives og uploades inden for en måned af modtagelsen af bogen. Selve anmeldelsen skal indeholde en kort introduktion til bogen (Hvad handler den om? Hvilken genre er det? osv.), og selve anmeldelsen – hvad din oplevelse er af bogen, og hvad din ærlige mening er om den. Vi har skrevet en kort guide til, hvad en anmeldelse generelt bør indeholde, som hjælp til denne opgave. Den kan læses her: https://uniteandwrite.com/saadan-skriver-du-en-god-anmeldelse/
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer
Uniteandwrite
2019-01-15 11:26:11
Hjernen bag UniteandWrite, Eva Götzsche, var for en uge siden medvært på Sådanmark, hvor hun snakkede om sit forlag EgoLibris, forlagsbranchen og vores forfatterselskab og talentudviklingsplatform UniteandWrite. Se udsendelsen her og hør mere om, hvad UniteandWrites mission er, og hvilke håb vi har for fremtiden. https://www.tv2fyn.dk/sadanmark/sadanmark-586?autoplay=1&fbclid=IwAR0ucxZfFSNvJI71pR5ipxw0e4HZp-gw0mxcVOudJHtMsMIlQLiPDKrm-xg#player
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer 2
Uniteandwrite
2019-01-09 08:40:02
Forfatter og bogrådgiver Charlotte T. Frobenius, der er indehaver af FrobbieStories.com, har lånt os sin ekspertise inden for bogmarkedsføring på sociale medier og har skrevet en detaljeret og brugbar artikel til os, om hvordan man bedst promoverer sin bog og sit forfatterskab på Facebook, så man kan få sat gang i salget.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer
Uniteandwrite
2019-01-04 11:32:39
Kunne du tænke dig at vide mere, om hvordan du kan bruge sociale medier til at markedsføre din bog? Så er det ved at være sidste chance til at melde sig til workshoppen! Folkene bag Skriveforlaget, Bogpartner og EgoLibris tilbyder dig at komme med til en workshop om sociale medier, og hvordan du kan udnytte dem til at synliggøre din bog, dit forfatterskab og din udgivelsesprofil. Forfatter og redaktør Katja Berger vil stå for undervisningen. Katja står blandt andet bag bestselleren Fortællinger fra Døden og har skrevet mere end ti bøger for børn og unge fordelt på forlagene DreamLitt og Tellerup. Derudover arbejder Katja til daglig som marketingrådgiver, er uddannet i marketing management og har gennem de senere år taget og bestået mere end 28 kurser i sociale medier fra både ind- og udland. Hun har selv haft stor succes med at markedsføre sine bøger via sociale medier og nyhedsbreve. Workshoppen finder sted lørdag den 12. januar klokken 9-17 i Allerød. Pris for workshoppen er 1.595 kroner inklusive kursusmateriale på print samt snacks, frokost, kaffe, te, sodavand. Der er kun få pladser tilbage, så skynd dig at melde dig til! Deadline for tilmelding er mandag d. 7. januar. Skriv til info@skriveforlaget.dk for at tilmelde dig og for at få mere information om workshoppens program.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer