Projekter

Historien om Banesværdene

Status:Skrivefasen

I de sidste tider af en for længst verden, nær afslutningen af tidsalderen, da guderne mente, at den sjette samling nærmede sig, besluttede de, at hver deltager kun måtte have fire forkæmpere. Ikke alle var tilfredse med beslutningen, for der var ikke balance mellem godt, ondt, orden og kaos. Mysteria, kraften bag magien og skaber af legender, opsøgte derfor elversmeden Bram Alwartal, og bød ham smede to højmagiske sværd. Ormsbane mod drager og Åndemaneren mod dæmoner. Bevidstheden, der var Terra frydede sig!
Den niende samling og en ny tid nærmer sig og Mysteria pålægger den unge ypperstepræstinde, Callie, datter af Markis Lon'Ferrall af Lamorka i Gont at finde tre frænder. Krigermagikeren, der kalder sig Sølvmanke, en mystisk elv med en dunkel fortid. Kriger Aron, som har Torlocks velsignelse og Sagano, en gudeløs sagatai og med deres hjælp at tilvejebringe banesværdene.
I deres søgen i den nordlige del af Kana Sedaria og i kongeriget Gont, knyttes de sammen i et ubrydeligt venskab og sammen møder de venner … og skaber magtfulde hævngerrige fjender. Deres evner bliver sat på prøve i hårde kampe, og sære hændelser skaber mistanke om, at andre end Mysteria og Torlock har interesse i de magtfulde sværd.

Af: Torben Lindskov Mærsk

Genre: Fantasy

Historien om Banesværdene
31. January, 2023
Er ved at korrekturlæse, redigere eller omskrive 26 kapitler kladde ... 4 sider i timen ... hvor er det dog meget sjovere bare at skriv løs - SUK
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer 1