Projekter

Ved Babylons floder

Status: Redaktionsfasen

En færdigskrevet krimi af ældre dato.
Tænkt som en udfordring/skriveøvelse til mig selv - kan jeg fortælle en historie fra start til slut, og kan jeg finde ud af at samle alle trådene?

Omdrejningspunktet er den virkelige ø, Malaga Island, der ligger ved Maines kyst i USA. Plottet tager afsæt i øens usædvanlige historie, der på dramatisk vis nåede kogepunktet den 1. juli 1912, hvor staten gjorde krav på øen og fjernede den fiskerkoloni, der havde eksisteret derude siden 1700-tallet.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Synopsis: En dansk politiassistents selvmord forpurres af en ny sag: En død PET-agent udstillet som et klassisk kunstværk på en ubeboet, amerikansk ø, med dybe rødder i fortiden.

Af: Malene Agnethe Klein

Genre: Krimi og spænding

Tags: #krimi #samarbejde #kriminologisk psykologi #sorg #OCD #Kærlighed

Heidi Bobjerg > Ved Babylons floder
2018-05-13 11:54:13
Jeg har foreløbig læst prolog og to kapitler, og jeg har da lyst til at læse videre. 🙂 Jeg synes, politiassistentens selvmordsforsøg virker lidt komisk - ved ikke, om det er hensigten. Jeg tror aldrig helt på, at hun faktisk har tænkt sig at gøre det - hun virker ikke helt depri nok. Når hun har forberedt sig så godt (alt andet er pinligt rent osv.), er det mærkeligt, at hun ikke har tænkt på køleskabet og vasketøjet. Men altså, måske skal det ikke analyseres så dybt. Det var faktisk sjovt at læse, og hvis det er hensigten, så lykkes det meget godt. 😉 Derudover synes jeg, du bruger lidt for meget førdatid. Det bliver ret tungt at læse, og det synes jeg er synd, især i historien om skibsforliset. Det kunne sagtens være en ren datid hele vejen, det ville gøre fortællingen mere levende og "tæt på". Ellers lægger du op til et spændende mysterium, og det pirrer min nysgerrighed. Prologen med turisten er også humoristisk og godt beskrevet på trods af den makabre setting.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer 1
Ved Babylons floder
2018-05-13 06:20:01
Pyha. Så er alle (skrig) 41 kapitler og 11 flashbacks tilgængelige på siden. Historien har ligget på computeren et års tid, vel at mærke uden at blive åbnet en eneste gang. Skrev den for flere år tilbage, så det var en pudsig oplevelse at redigere igen. Sådan et break giver et meget godt billede af, at man hele tiden rykker sig fortællemæssigt. Bedst som man troede den umuligt kunne stå skarpere - tja. Så kunne der altså godt lige pudses lidt hist og her 😉 Forventer ikke at nogen orker pløje den igennem, skulle det alligevel ske modtager jeg med glæde kommentarer 😊 Efter (endnu) en redigering og opdateret projektbeskrivelse, er jeg i hvert fald klar til nogle læsere! Faktisk skulle den slet ikke have været så lang, men I ved hvordan det er - nogle gange lever de bare deres eget liv, de der historier 😉 Uddrag: Hun var blevet beruset, havde provokeret en civil, sat sig selv i fare, og som prikken over i'et kastet op foran den eneste mand på jorden, som under ingen omstændigheder måtte se nogle af hendes kropsvæsker. Intet blev nogensinde det samme igen. Alting var bagvendt og ingenting gav mening, og hun boede nu i en verden, hvor Jack DeLuca på alle måder var hende overlegen. Tanken var så uudholdelig, at hun måtte bide sig selv i tungen for ikke at skrige højt af forbitrelse. Kig forbi!
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer