Projekter

Mørke

En Sci-fi roman, der starter i 1500-tallet, over nutid og slutter i sci-fi.
Jeg er for så vidt færdig (synes jeg), men de kontaktede forlag finder den for stor, for ambitiøs - omend med et godt sprog. Derfor er der ingen der bider på.
Jeg er her for at høre andres mening. Hvad mener I, der kan forbedres?

Af: Torben Pedersen

Genre: Skønlitteratur

Alexandra Vinther > Mørke
2018-05-09 06:26:53
Hej Torben Jeg har læst prologen og det af bog 1, som er lagt op her. Først vil jeg lige nævne, at der er et problem med å i teksten - ofte står bogstavet som: a? - i teksten og det er forstyrrende for læsere. Hvis du fixer det, vil flere sikkert kigge forbi. 🙂 Til prologen tænker jeg, at du måske kan variere måden observatøren og Førstetaleren taler på - så deres personligheder træder tydeligere frem. De virker lidt som den samme person. Som læser kunne man også godt bruge en fornemmelse af hvordan de forskellige (racer?) ser ud. I bog 1 synes jeg starten virker for nutidig, selvom den forsøger at være gammeldags. Faktisk vil jeg tro, at stykket indtil kapitlet Abbeden kan undværes. Synes også det er mærkeligt, at abbeden ikke er mere forsigtig overfor en han ikke kender - i stykket får du det til at virke som om abbeden selv er i fare for at blive tiltalt, så bør han ikke føle sig lidt mere frem overfor skriveren, før han giver ham opgaven? Tænker også at du måske med fordel kan springe lidt frem - måske til selve retssagen mod mosekvinden, så man hurtigere kommer (eller kommer tilbage til) det historien handler om. Håber du kan bruge kommentarerne. 🙂 Hilsen Alexandra
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer
Mørke
2018-04-29 18:45:10
Roman, der omhandler bl.a: Religion, Journalistik, Psykoterapi, Forretningsetik, Børneopdragelse, Berettigelsen af vold, Køn, Tabet af familie, Den virtuelle verden, Utroskab, Historiske personer, Kæledyr, Storbyer vs. Landsbyer, Retsfilosofi og retfærdig i domsfældelse, Grådighed, Sociale tabere, Fremtidens transportperspektiver, Kaffe, Malerier og mad, Synæstesi og tarmbakterier, Netpersonligheder, Fordele og ulemper ved eventuel uendeligt liv, Samvittighed og selvbedrag, Miljøskader og -opretning, Manipulation af svage individer, Bevisførelse for gensidig sex, Religiøs fanatiske og manipulation, Medicinsk genfødsel, Moderskabsfølelse, Digitale væsener og tortur, Forelskelse i en forestilling, Hacking og omvendt erektil dysfunktion, Digte af Piet Hein, Hvordan penge bruges fornuftigt?, Innovation, Selvdød, Medicinske forsøgs berettigelse, Computerchips' menneskerettigheder, Livet efter død ift. eksistenstype, Lidt astrofysik, Kannibalisme, Samt naturligvis et væsen/en eksistens fra en anden verden ... Det hele samlet i en sammenhængende historie.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer