Projekter

Bryd ikke sammen bryd ud

Status: Redaktionsfasen

For udsatte unge. Dette er en afspejling af samfundets skyggesider. På godt og ondt arbejder jeg på at trevle ensomheden op. Dette er en lyrisk kortprosasamling om at være outsider. At være på kanten af samfundet, både som ung, såvel som voksen.

Emner som det at være ung og udenfor, herunder mobning og anderledes tanker bliver taget op. Tænker også at tage emnet anderledes seksualitet op, og kærlighed der går galt når man er ung. Andre emner er psykisk sygdom, hjemløshed og det at komme sig. Jeg vil ind under huden på skyggesiderne i Danmark.
Der skal lægges illustrationer til samlingen, hvor min mor indgår med hendes tegninger.

Er stadig i redaktionsfasen hvor jeg omskriver og retter. Savner dog en betalæser, har fået at vide, at jeg har et problem med at jeg fortæller for meget, så første digt er omskrevet efter Show it, dont tell, men mangler feedback på om jeg er på rette vej.

Her er et uddrag af første tekst omskrevet efter show it, dont tell:

”Jeg mødte lærerens øjne og søgte efter forståelse. Men hun var tavs et stykke tid. Stilheden var grundhavet i min sjæl. Jeg sugede den til mig, imellem hvert ord, der faldt. Jeg levede i alle de mellemrum.

”Det lyder jo helt poetisk”

Måske vidste hun ikke, hvad hun skulle sige til det, for hun rejste sig. Mødet var slut. Hun samlede sine ting og drejede hovedet mod den virkelighed, som jeg aldrig ville blive en del af. Det næste øjeblik sad jeg alene. Dybest set var jeg jo også min egen. Jeg rejste mig op og kiggede ud ad vinduet. På den anden side af glasset var der en verden. Jeg tog mine skolebøger og gik ud."

Af: Shirley Ankerstjerne

Genre: Digte og Lyrik

Tags: #Lyrisk, #Lyrisk #Kortprosa #Hjemløshed #Sårbarhed #Outsider #lyrik #Anderledes seksualitet #Sproglige blomster #Kærlighed der går galt #At komme sig #Udsatte unge #Billedebog for Unge/Voksne

Der er ingen aktivitet endnu