Projekter

Barylen

Status: Redaktionsfasen

Barylen er en litterær komedieserie, der handler om Christian Bech, som vælger at starte forfra. Han siger nej til sit arbejde, sin lejlighed og kæreste, da de ikke har hjulpet ham ud af krisen, han er i. Han forsøger at finde andre muligheder, dem, der viser sig efter promillen er blevet uansvarlig, og det er også her, hvor han finder Malene. Hun virker til at være kvinden, der kan hjælpe Christian ud af sit hul, men desværre er kærlighed mellem to mennesker ikke lige nem. Det vælger Christian at skrive om på sin blog, imens han udnytter sin nye situation som single og håbefuld romantiker. Han skriver anonymt, men efter bloggen stiger i popularitet og opmærksomhed, finder Malene indlæggene og konfronterer Christian. Det viser sig, at drømmen om kærlighed, og illusionen om prinsen på den hvide hest, kun er noget man fortæller børn og ikke noget, der vises hos voksne.

Bogen er godt og vel færdig, men vil rigtig gerne høre, hvad I har at sige, da forlagene ikke har begrundet afslagene, og jeg er blevet en smule frustreret. I stedet for kapitler er den lavet med episoder, så man kan tage en del af gangen eller binge-læse hele serien.

Af: Nick Meldal

Genre: Skønlitteratur

Tags: #Romantik #komedie #hvadsynesdu #vihåberpådetbedste

Heidi Bobjerg > Barylen
2019-05-28 20:29:30
Kender godt den der frustration over afslag uden begrundelse. Jeg ved, at de fleste forlag får rigtig mange manuskripter tilsendt, så hvis de skulle give begrundede afslag på alle, kunne de ikke lave så meget andet. En mulighed er at betale sig til en manuskriptvurdering. Der er efterhånden mange, der tilbyder det. Jeg har lagt en længere kommentar under det første kapitel, så den ikke fylder her på væggen.
Venligst opret dig eller log ind for at synes godt om eller kommentere på dette.
Kommentarer