Projekter

Øverste etage

Status: Redaktionsfasen__

Manuskriptet er en spændingsroman. En endnu ikke færdiggjort bagsidetekst følger i næste afsnit. Den fortalte tid er 2007-08, bortset fra de sidste to kapitler. Første del foregår på det psykiatriske hospital i Risskov i Aarhus. I del 2 og del 3 skifter bagtæppet til andre steder i Aarhus. Derfor er den forventede målgruppe mænd på 25+ med eller uden kendskab til det psykiatriske system, bosiddende i eller uden for Aarhus.

Arbejdsbagsidetekst:
Jim og Benny er indlagt på en psykiatrisk afdeling. Benny bliver udskrevet i weekenderne. En aften med bonflasken finder de to på, at Benny skal stalke en person, som de sammen finder i telefonbogen. Men tingene er ikke altid, som de ser ud. Det begynder at blive uklart, hvem der stalker hvem. Situationen tilspidses, da Benny finder liget af en kvinde. Snart spøger en seriemorder i kulissen.

(Der er sket en ændring i plottet fra kapitel 11. Det betyder, at de efterfølgende kapitler vil blive justeret. Der er flere årsager til ændringen. Figurerne bliver nu set udefra gennem Bennys synsvinkel i stedet for indefra. En anden årsag er, at jeg gerne vil undgå, at handlingen bliver til Bennys referat af det skete.)

Af: Rene Steplar

Genre: Krimi og spænding

Der er ingen aktivitet endnu