Projekter

Øverste etage

Status: Redaktionsfasen

Manuskriptet er en spændingsroman. En endnu ikke færdiggjort bagsidetekst følger i næste afsnit. Den fortalte tid er 2007-08, bortset fra de sidste to kapitler. Første del foregår på det psykiatriske hospital i Risskov. I del 2 og del 3 skifter bagtæppet til andre steder, men stadig i Aarhus. Derfor er den forventede målgruppe mænd på 25+ eller de, der har kendskab til det psykiatriske system. Folk bosiddende i Aarhus kunne også tænkes at være en del af målgruppen.

Arbejdsbagsidetekst:
Jim og Benny er indlagt på en psykiatrisk afdeling. Benny bliver udskrevet i weekenderne. En aften med bonflasken finder de to på, at Benny skal stalke en person, som de sammen finder i telefonbogen. Valget falder på Karl Husblad. Men tingene er ikke altid, som de ser ud. Det begynder at blive uklart, hvem der stalker hvem. Situationen tilspidses, da Benny finder liget af en kvinde. Snart spøger en seriemorder i kulissen.

(Plottet er ændret fra kapitel 39. Det bliver skilt ad og sat sammen på en anden måde. I overgangsperioden vil plottet derfor kun hænge sammen op til det nyeste kapitel.)

Af: Rene Steplar

Genre: Krimi og spænding

Der er ingen aktivitet endnu